dimecres, 3 de març del 2010

La Sagrada Família i en Benet XVI

El set d'octubre en Benet XVI vindrà a Barcelona a consagrar la Sagrada Família. D'entrada, ja sabem quin dia d'octubre no hi haurà eleccions al Parlament (perquè no hi ha collons d'anar a votar amb la Cúria fent la papallona pel cap i casal). La segona cosa que em ve al cap és intentar escatir perquè cal consagrar una església que no està acabada, els fa por que caigui amb les obres del TGV?, o en Benet no veu clar que es pugui mantenir en el càrrec fins que estigui feta del tot (per raons biològiques, no és que temi un cop d'estat o pensi plegar)?. O, potser entren en campanya i fan com els polítics, que inauguren qualsevol cosa per tal de sortir a la tele. Sigui com sigui, farà goig veure el Papa santificant estàtues del Subirachs mentre un estol de japonesos el posen morè a cop de flaix. Per arrodonir-ho, a mi la Sagrada Família em sembla una merda de les grosses. Seria molt millor que el túnel la fotés a terra i així recuperar per la ciutat un solar on poder organitzar uns "botellones" pels guiris (així no caldrà que vagin a Lloret).

1 comentari:

  1. Tècnicament, la consagració es fa per a que puguin cel·lebrar misses en terra sagrada. És a dir, per a poder practicar els ritus, primer cal executar el conjur.

    A mi ja saps que la Sagrada família m'agrada molt, o sigui que discrepo en això del solar per a botellones, però em permeto suggerir la conveniència del Moll del Fòrum per a aquesta imprescindible infraestructura de la nostra capital turística.

    Salutacions.

    ResponElimina