dimarts, 23 de març del 2010

Enginyers i energies renovables

Acabo de sortir d'una jornada sobre energies renovables al Porta22. Presentació del tema, tres empreses que parlen de la seva producció, públic molt especialitzat (enginyers, bàsicament) i jo en plan observador. I què n'he entès? estudia per ser enginyer superior (industrial, teleco, informàtic...), fes un màster (del que sigui), parla anglès com si fossis de Bristol, 3 anys d'experiència (mínim) i disponibilitat per viatjar pel món, per acabar calculant quants mosquits esclafats a les pales dels molins de vent en justifiquen la parada per netejar-los, o quin rendiment es perd en una placa fotovoltàica per l'acumulació de caques d'ocell. Per no parlar dels que es dediquen al biogàs que es produeix amb purins (merda de porc)
Per tant, la idea que n'he tret és que ser enginyer està directament relacionat amb bitxos morts i merdes diverses. Això us ho expliquen a la facultat?.
Ah, una ponència ha començat amb la frase "el sol fa de base en l'efecte transistor de les oblees de silici dopades amb altres elements". Arrasant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada