diumenge, 14 de març del 2010

Fórmula 1 + TV3

Per fi ha tornat la fórmula 1!. Com sempre, la fan a TV3. La llàstima és l'equip de ¿professionals? que perpetren les retransmissions. Comentaris sempre tard (qui adelanta, qui entra a boxes) i errors infantils al confondre els pilots d'un mateix equip, com si cada pilot no portés un casc diferent per evitar precisament això. La culminació ha arribat avui, quan han confós un Toro Rosso amb un Red Bull (Buemi i Webber), cotxes amb patrocinadors diferents i aspecte extern força diferent. Però el millor encara havia d'arribar, quan a la volta 48 han celebrat la victòria del Ferrari de Fernando Alonso, força sorprenent si tenim en compte que el GP tenia 49! voltes. Ni tan sols s'han disculpat, han seguit com si no passés res, esperant que no s'hagués notat. Doncs s'ha notat!!!. L'únic avantatge que té TV3 és que els amics de la Sexta encara ho fan pitjor, encapçalats per l'amic calb de Fernando Alonso.
Impagable el paper de la Laia Ferrer, que encara ningú sap què hi fa, si no sap res de la competició, no parla anglès i no és capaç de fer una sola pregunta intel·ligent (total, només parla amb en Jaume Alguersuari).
Doncs això, Ferrari torna a manar i el Kàiser s'ha arrossegat per darrere del seu company d'equip (l'única mesura real a la F1).
Ah, recordeu que sóc ferrarista des dels temps del Patrick Tambay, Jean Alessi i cia, i que he vist l'Scuderia perdre més que no pas guanyar. M'agrada que Alonso hi sigui, igual que sempre vull els millors jugadors al Barça, siguin o no simpàtics o guapos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada