dimarts, 27 de juliol del 2010

Dubtes estiuencs

Si vas sol en cotxe i per la ràdio sona una cançó que no suportes, o bé canvies d'emissora o abaixes el volum fins que s'acaba, no?. Però, i si no vas sol?, i si resulta que qui t'acompanya adora la cançoneta en qüestió?, i si no estàs disposat a començar la 3ª guerra mundial per mantenir la teva opinió?. Què faríeu? potser us convindria saber que l'aparició "sobtada" de qualsevol sorollet obliga a abaixar la ràdio durant 3 o 4 minuts, per intentar detectar-ne l'origen. És arriscat, sí, però el món és dels valents.
Ah, i recordeu que emetre la mateixa cançó 6 cops al dia no la transforma en un clàssic.

4 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Per alusions - suposo inocentment que sols vas en cotxe amb mi i la teva filla, que encara no té criteri musical com per adorar cap canço més allà del "cargol treu banya" - exigeixo saber de quina tonada popular estem parlant! I que sàpigues que jo també tinc els meus secrets i manies musicals ... ;-) Ptns

    ResponElimina
  3. Em refereixo, bàsicament a Rod Stewart ("Maggie Mae") i, per sobre de totes ñes coses al plom insoportable de Phil Collins, altrament conegut comel gran frau musical del sXX.
    Per cert, l'entrada suprimida ha estat un error, no censura.

    ResponElimina
  4. Perdó però el nom correcte de la cançó és Maggie May què és tot un clàssic del Rod.

    De totes formes em solidaritzo amb el patiment de les discrepàncies musicals. Un moment especialment ... punyent és quan la teva acompanyant decideix tararejar aquella cançó de la teva vida, i que a sobre ella afirma no poder sofrir, i no te la deixa escoltar.

    Abraçades.

    ResponElimina