dimecres, 7 d’abril del 2010

Cadàvers, avions i famílies

Hi havia una vegada un avi, una mare i una filla que van anar a Londres i allà s'esdevingué que l'avi (de 91 anys) va decidir traspassar. I, ailàs, que no eren anglesos, que eren alemanys i el finat havia expressat la seva voluntat de reposar a la seva terra natal (Alemanya, pels qui s'hagin perdut). I com en les millors comèdies italianes dels 50-60, amb Totó al capdavant, la mare i la filla decideixen repatriar el cadàver per la brava. Cadira de rodes, ulleres de sol, gorra i "l'avi fa mala cara perquè a la seva edat ja-se-sap" i a Heathrow, amb dos collons. A l'hora d'embarcar la cosa no cola i les detenen sota el càrrec de "exportació il·legal de fiambre"? "equipatge no declarat"?. Apa, sota fiança les noies i l'avi a la nevera. Genial, no?, home, ja posats podien haver envasat l'avi al buit i enviar-lo com a producte perible.
Ah, i per demà em feu una redacció de 200 paraules sobre la frase "Delenda Cartago".

2 comentaris:

  1. Això és d'una peli o un fet real?

    Perquè fa uns quants estius va passar de debó però va ser més bèstia, a la Costa Brava:

    La família eren francesos (o holandesos, és igual), matrimoni madur (d'edat, no de terrat) i avi. Avi al que se li acaba la benzina el dia abans de tornar cap a casa i, per tal d'estalviar-se l'embolic de papers i la burrocràcia espanyola, guarden convenientment al maleter del seu cotxe.

    Amb el que no comptaven és que, just mentre feien un àpat reparador a qualsevol bar del camí, uns lladregots els fotessin el cotxe (amb el iaio a dins, és clar). Aquesta circumstància planteja un quàdruple misteri facial:

    - Amb quina cara va quedar-se el matrimoni quan no va veure el cotxe?
    - Amb quina cara van fer la denúncia a la policia?
    - Amb quina cara van quedar-se els lladres al trobar el cadàver?
    - I la més fàcil de totes: amb quina cara va rebre la denúncia la policia?

    Desconec el final d'aquesta aportació al post-neorrealisme italià des de casa nostra.

    Salutacions,
    Ivan.

    ResponElimina
  2. És un fet real, surt avui a la Vanguardia amb la foto de les interfectes. Per cert, no va ser a Heathrow, va ser al John Lennon de Liverpool.

    ResponElimina