dijous, 5 de juliol del 2012

Clos du Bois. Cabernet sauvignon. Califòrnia. Collonut.

Un record que m'enduc del viatge per les Amèriques és un amb el que no hi comptava. Perquè sóc europeu parteixo de la base (normalment certa) que fóra del nostre continent no tenen ni puta idea de fer vi. Val, doncs com a mínim hi ha uns paios a Califòrnia que sí en saben. Són els de "Clos du Bois", que fan un cabernet amb un inici de fruites vermelles, però que es torna vigorós amb els minuts, molt adient per menjar qualsevol cosa (que ja va sent hora que apreneu que els vins blancs són pels peixos, i els negres per les persones). I sí, són gavatxos que fan vi allà...
Per contra, preneu nota d'un altre vi americà: "Ventisquero" una barreja de cabernet i shyra perpetrat a Xile. Una merda rasposa que no li donaria ni al meu pitjor enemic la nit abans de la seva execució (li donaria vi del bo per a que la seva mort li sabés més greu).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada