dimecres, 8 de febrer del 2012

Enquesta General de Mitjans o només serà un minutet

Quantes vegades heu sentit les dades d'audiència de ràdios, teles, diaris etc...? doncs cada tres mesos. I sempre amb la cantarella de que són enquestes fetes sobre no sé quants milers d'entrevistes. Molt bé, ara ja coneixeu algú a qui han fet la punyetera enquesta. I no és per telèfon. es va presentar un paio a les 14:00 a la porta de casa meva i, després d'explicar-me qui era i ensenyar-me la seva acreditació, em va preguntar si em feia res contestar unes qüestions, res, cosa d'un minutet. I clar, et solidaritzes amb un currante i decideixes ajudar-lo.
Total, preguntes sobre ràdio, tele, diaris, revistes, connexions adsl, telèfons mòbils, components de la família, feina, ingressos, política i un tirallonga inacabable d'altres coses.
Un minutet que va durar tres quarts d'hora, el dinar fred i l'alegria d'haver col·laborat en que un treballador no perdi la seva feina.
La meva opinió val per la de 214.000 habitants d'aquest país. Veureu molts animalons devorant-se els uns als altres al canal 33.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada