dimarts, 22 de novembre del 2011

Serendípia o l'electrònica et fa artesà

Els Reis (aquests sí amb majúscula) li regalen a Estupenda Woman una panificadora, que passa a ser patrimoni (gairebé exclusiu) de Quaranta-i-pic-Man perquè pertany a una nissaga de forners (Jung i l'inconscient col·lectiu). Resultat: després d'algunes provatures, pans esplèndits.
A la trobada blogaire de can Bacardí (Elixir ptxéss, Superior mola), conec gent que en sap. I molt. I em recomanen un forner que resulta que té el forn a 200 metres d'on desenvolupo la meva carrera professional (és a dir, del meu curro).
Visita al forn. Farines de tota mena, cursos, xerrades, etc...
Una màquina electrodomèstica (panificadora), una d'electrònica (ordinador) i un sopar et porten a un artesà dels bons.
Quines coses més serendipítiques...
Ah, sí, i el blog del culpable de la part final d'això (em va convidar al sopar de can Bacardí), Lo blog

dilluns, 14 de novembre del 2011

Asfalt abrasiu o les ferides del combat

Estrallats, perjudicats, lesionats, damnats, destruïts, ultratjats, avariats, estropellats, ferits, cascats, contusionats, matxucats, fonyats, manuclats, aixafats...
Així és com van quedar els peus de Quaranta-i-pic-Man després de 10 km damunt de l'asfalt del Circuit de Montmeló. Creia, n'estava segur de fet, que les meves sabatilles Assics amb coixins de gel i els mitjons amb bandes de presió m'evitarien l'experiència de les butllofes a la planta del peu. Però no i avui no puc caminar (bé, sí, com un ànec escaldat).
I no, no eren noves, que no sóc un principiant que estrena sabatilles en una cursa.
P.S. 800 al davant i 1200 al darrere. Corrent ferit no està malament.
P.P.S. Estupenda Woman, Mini-jo Girl i el meu jove Padawan animant-me a la curva d'entrada a l'estadi. Sempre dóna moral.

dissabte, 12 de novembre del 2011

Bacardí o què gran ets, Facundo!

Si el 1830 en Facundo Bacardí no hagués emigrat a Cuba, jo no hauria pogut tastar el millor mojito del món ahir per la nit.
A Sitges, a Can Bacardí i convidat (ells van creure que sóc algú important i em va saber greu treure'ls de la seva ignorància, pobrets, amb la il·lusió que els feia).
Amb hierbabuena, amb llima i amb rom Bacardí. Viag fer un vídeo dels dos minuts que es tarda en preparar-lo, però el meu telèfon espavilat es nega a col·laborar i no el puc baixar. Així doncs, criatures meves, aneu al YouTube i poseu "mojito Bacardí".
Per cert, ens van presentar Elixir (el seu nou producte). Vindria a ser el Bailey's dels roms, és a dir, s'hi assembla, però no és igual. Té un carajillo, això sí.
El que us deia, el millor mojito del món mundial, i que consti, jo he begut mojitos al Carib.

dilluns, 7 de novembre del 2011

Podré ajupir-me i (estil Joan Pau II) besar la terra que trepitgen Ferrari i Honda (en dies separats que si no seria un follon que t'hi cagues)

Diumenge, al Circuit de Montmeló, gran cursa de gent en calça curta. 10km (2 voltes al circuit més 700 metres). Un F1 (fins i tot un HRT) ho fa en poc més de 3 minuts. Quaranta-i-pic-Man intentarà fer-ho en 50 minuts (més o menys).
Quedeu avisats, si és que voleu veure les portentoses cuixes del nostre heroi en acció.
P.S. Ivan, la cosa del malta, quan vulguis. L'analítica anual ja està feta, així que...

dijous, 3 de novembre del 2011

Fellini, director del BCE

Estimada senyora Merkel,
em permeto suggerir-li aquesta solució per a l'actual crisi. No crec que sigui més tonta que la resta de les propostes.
Atentament,
Quaranta-i-pic-Man