dilluns, 30 d’abril del 2012

Aznar, el Cid o seguir tocant els collons un cop mig mort i molt mal enterrat.

Llegiu això i ploreu, a menys que sigueu membres destacats del lobbie armamentístic. Però en aquest cas, no estarieu llegint aquest blog ni entendrieu el català; o sí, i llavors estic arreglat.

El problema és: per què només en parla l'ARA?. El País no en dirà res, que tots són espanyols, El Periódico igual, que la seva noia va ser ministre de defensa. I La Vanguardia?... Ah, amics....

dimecres, 25 d’abril del 2012

"Maletes perdudes" de Jordi Puntí, o una història idiota amb un final inversemblant o potser una història inversemblant amb un final idiota.

No perdeu el temps. És la història d'un pitxa brava, amb alguna mena de transtorn autista que el porta a omplir Europa de fills per després fugir. Gran espectacle de dones tontetes que es deixen fer un fill i no demanen responsabilitats.
Està ben escrit, tècnicament està molt bé, això sí, però l'argument és tan dolent que l'estètica no el salva. Definitivament, no perdeu el temps.
Per arrodonir el deliri apareix una mena d'alter ego del José Luís Moreno, versió alemanya (no especifico psicòpata, perquè tots els ventrílocs estan malalts. Ningú normal li fot la mà pel cul a un tros de fusta i fa veure que està viu i parla).
Premi Octavi Pellissa 2003; com devia ser la competència?

dissabte, 21 d’abril del 2012

Independència i que es paguin els peatges ells, o bé que li robin la pensió a la seva mare, que de ben segur no hi trobaran inconvenient moral per fer-ho.

No he patit mai restrenyiment. Si em passés algun cop, aquesta gentussa em provocarà una diarrea que solucionarà el problema.


Entre els firmants, exemples de demòcrates com Unificación Comunista de España, que haguessin afusellat en Lenin per desviacionista. L'Alberto Rivera i l'Alberto Boadella haurien de revisar amb qui s'ajunten. L'Alejo Vidal-Quadras ja ho sap.
Per cert, no els he castellanitzat el nom per escarnir-los, és la seva opció.
P.S.: Artur, fill, que militen al mateix bàndol que l'Alicia Sánchez Camacho. Vés que no pensin el mateix.

dilluns, 16 d’abril del 2012

Cançoner popular o si no fos per aquests moments, eh que sí Juanca?

Cançó popular a un bonic país sudafricà que comença per "Bot" i acaba per "swana":

"Un elefante se balanceaaba sobre la tela de una araaaña, y como veían que no se rompía fueron a llamar al rey de Espaaaaña"


Aquí la teniu en una versió lleugerament diferent, que és el que té la cultura popular:







dissabte, 14 d’abril del 2012

La dita diu que "és més perillós que un mono amb dues pistoles", però tu no has vist un Borbó armat.

Disparar-li a un elefant i partir-se el maluc per tres llocs, amb què collons disparava el Borbó?, amb un bazuka?, amb la Gran Berta?, amb l'escopeta d'en Felipe Alberto José María Teodoro Jaime Juan Iñaki Leopoldo de muchos otros Santos, alias Froilán Cuatro Dedos?.
A veure Juanqui, t'agraïm els esforços en pro de la República, però la propera vegada encertat el cervell, que portar-te amunt i avall en avions medicalitzats val una pasta que no tenim.
Pel que fa a les teves preocupacions sobre el futur dels teus fills, benvingut al món real (de realitat, no de corones i mants d'armini). Una es podria acollir a la llei de la dependència (si no se l'hagués carregat el PP), l'altra té un marit que s'espavila prou i el petit té planta per fer de porter a un hotel de luxe (et proposo el Rei Juan Carlos, el Princesa Sofía o el Condes de Barcelona).

dijous, 12 d’abril del 2012

Que m'han dit que hi ha una cosa que s'adapta més al meu estil que no pas un blog. Quan ho localitzi m'ho miro i si de cas, ja us informaré de si canvio o em quedo on sóc. Em sembla que es diu Tumbel, o alguna cosa per l'estil.

Que ja he sortit de l'hospital. Que porto una bonica cicatriu a l'esquena (crec que la taparé amb un tatuatge). Que segueixo inscrit per la Bombers. Que en la darrera setmana he corregut uns 7 km. (quan haurien d'haver estat no menys de 40). Que avui hi torno (si no plou). Que quina mandra tot plegat. Que si mai us ha d'atendre el Dr. Molin... (i una lletra més, que podria ser una a) més us val obrir el balcó i saltar, sempre i quan no visqueu en una planta baixa (que llavors us arreplega l'amic metge i en lloc d'enguixats acabeu autopsiats).
El 22, a les 10 am a l'estació de França. Salut i cames.

diumenge, 1 d’abril del 2012

Timeo danaos et dona ferentes o desmitificant els metges

Doncs dimarts vaig anar al metge, tot esperant que em deixés tornar a córrer i he acabat a la setena planta de l'Hospital del Mar. No, de visita no. Després de la pneumònia, alehop! un vessament pleural purulent. És a dir, que el meu metge de capçalera és de la mateixa escola d'aquells que surten a les pelis de l'oeste, on estan tot el dia borratxos i només saben diagnosticar morenes o sobredosi de plom (format bala). Crec que inútil és una bona definició.
Un catèter al pulmó que aspira la porqueria, antibiòtics i molta paciència.
Segueixo inscrit per la Bombers. No goso dir res més.
Vessament pleural purulent, sona bastant potent, rotllo alien el octavo pasajero.