dissabte, 2 de juny del 2012

Foranell D.O. Alella (és un vi, sí)

Jo, que fins ahir creia fidelment en allò que vaig sentir un cop de: "el vi blanc és pel marisc, el negre per les persones", he de fer en aquesta palestra (poc concorreguda, gràcies a Déu) acte de contricció:
- hi ha un paio que es diu Quim Batlle que fa vins a Tiana (on la gent de Badalona parla català) i que emparat per la D.O. Alella fa una cosa que es diu "Foranell".
Per que us en feu una idea: blanc de pansa, criança en roure, un pèl d'alçada, una mica de marinada (àlies foranell), molta calor de dia, nits fresquetes, et voilà, un blanc amb cos, àcid (en el bon sentit) i saladet, com els maltes que Déu Nostro Senyor va tenir a bé donar als nois d'Islay (Caol Ila).
Feu un peixet, o millor, un arrosset i foteu-vos un "Foranell", i si la prima de risc arriba als 574.578 punts bàsics se us en fotrà.
Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada