dimecres, 26 de setembre del 2012

Joc de Trons del Martin, en George R.R. si home, el ianqui aquell que va llegir Tolkien i el va entendre i ha fet (o de fet està fent) una cosa prou interessant fins el punt que porto llegides més de 5.000 pàgines de la cosa en qüestió i em queden ganes per seguir, saps qui vull dir, no?

Agafes la guerra de les Roses (Anglaterra, Lancaster (ciutat preciosa) contra York (ciutat monumental, la del pernil)). Me li afegeixes les invasions mongoles (les dels khans), una mica de descomposició de l'Imperi Bizantí. Important unes gotes de ciutats lliures italianes (Venècia, Pisa i Florència, per posar un exemple que us ajudi a situar-vos, que ja sé que si pujo una miqueta el nivell passen coses). Es deixa macerar i, quan arrenca el bull, un polsim de víkings del segle VII (els que molen) i un pensament de nord-africans (amb elefants i tot). Ho passem pel túrmix, un molt de sexe, drogues i música de bard (el rock'n'roll va venir segles més tard) i ja ho tenim.
NOOOOO!, ens falta la cosa millor: el culebrón venesolano, on cada personatge defensa els seus drets i s'enfronta a la resta amb un "Cómo puditte, Ernetto Carlo Jesú María, sabiendo que tu helmano ela tu padle...."


Doncs això, que mola.

dimarts, 18 de setembre del 2012

Titulars del dia, o goita com borden...

El Borbó a "Desbarra como puedas"

Rosa Díez protagonitza "Fascistas como nosotros"

Fernando Savater al remake de "Forrest Gump"

És la cartellera del dia. Quina mandra de gent.


diumenge, 16 de setembre del 2012

Els súperherois tenim aquestes coses

Quaranta-i-pic-Man ha fet la cursa de la Mercè. Quaranta-i-pic-Man ha passat el km. 8 en 39:55. Quaranta-i-pic-Man estava a punt d'acabar per sota de 50' (objectiu previst). Quaranta-i-pic-Man s'ha fet puré el genoll esquerre amb una vorera a l'intentar esquivar un corredor més lent. Quaranta-i-pic-Man s'ha aturat (per collons), ha valorat els danys i ha decidit acabar la cursa arrossegant-se. Total: 56 minuts. Lloc ocupat: 7.023. Un puto desastre. Un puto desastre pels 9.700 corredors (per dir-ne d'alguna manera) que no han sigut capaços d'atrapar el nostre heroi ni quan aquest s'arrossegava malferit pel Paral·lel.
P.S.: l'organització dels avituallaments ha sigut una puta merda, senyors organitzadors. 16.700 corredors vol dir 16.700 ampolles d'aigua i 16.700 ampolles d'Aquarius.
P.P.S.: estic convençut que els nois de Pepsico ho haguessin fet molt millor, mira que encarregar-ho a Coca-Cola...

divendres, 14 de setembre del 2012

I porto tres dies refredant els ànims per tal que no em dieu abrandat, però ja no puc més, m'estic independitzant a sobre....

El meu amic Ivan diu (amb tota la raó, com és habitual, que a vegades fa una mica de ràbia i tot...) que hem fet clic. No vull un pacte fiscal quan la possibilitat de tocar cuixa és tan aprop. De fet, mai he volgut un pacte fiscal, jo vull un estat propi.
 Després d'una profunda reflexió, la conclusió és aquesta (en foto, que així ho enteneu millor):




Per si algú vol saber-ho, és a l'Arc de Triomf, l'Onze de setembre de l'any que ens vam fer adults (o grans).

dissabte, 1 de setembre del 2012

Així els les posaven a Ferran VII o no entrevistis mai un xai abans de fer-lo passar a l'escorxador, que acaben dient coses molt rares

Explaieu-vos amb les animalades d'un imbècil que no va ser capaç de trobar una feina de persona normal i per això és soldat, a més va llegir (o li van llegir, que és soldat) les aventures del "Capitán Trueno" i no va entendre res. En definitiva, que per trobar-se la polla necessita un mapa (en el cas imaginari que el sabés interpretar).
Les declaracions del que en Franco en deia "Un tonto útil"